en-USsv-SE

eTruck lanseras i Storbritannien

eTruck lanseras i Storbritannien
Vår prisbelönta webbaserade truckförarutbildning eTruck lanseras nu i Storbritannien och Irland, samt i Indien och på den arabiska halvön via vår partner RTITB.

RTITB förändrar med nya eTruck UK truckutbildningen i Storbritannien – med vårt unika digitala verktyg ökar utbildningens effektivitet och samtidigt minskar utbildningstiden med så mycket som två dagar per kurs.

eTruck och eTruck UK har fokus på trucksäkerhet och truckekonomi. Med eTruck får du truckförare som inte bara kan, utan även förstår. eTruck sänker kostnaden för truckutbildning, samtidigt som den ger en mer individanpassad kurs. Eleven kan använda eTruck när arbetsbelastningen är låg och utnyttja även kortare pass effektivt. Det ger bättre en utbildning samtidigt som frånvaron från elevens ordinarie arbetsuppgifter minimeras.

eTruck fungerar lika smidigt på dator, laptop och surfplatta. Den nya generationen truckelever är vana vid att studera på egna villkor och vill kunna göra sin utbildning när och var det passar dem. Efter genomförd eTruck-utbildning genomförs den praktiska delen av truckförarutbildningen.

eTruck UK är tillgängligt från och med den 2 januari 2020.

RTITB är Storbritanniens största certifieringsorgan inom förarutbildningar för materialhantering. Över 100 000 kursdeltagare per år går en utbildning utefter RTITBs standards.

RTITB: www.rtitb.com

eTruck: www.etruck.se