en-USsv-SE

MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi

MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi
Logisnext/Mitsubishi har gett oss på MA-system det stora förtroendet att vidareutveckla samarbetet med deras instruktörer bland annat inom truck-, kran- och liftutbildning.

Det är ett logiskt steg: Mitsubishi renodlar sin verksamhet, medan vår kärnverksamhet är att ta fram bästa tänkbara läromedel och tjänster som kan göra instruktörer ännu effektivare. Det tänker vi fortsätta med.

Truckföretaget Logisnext Sweden har tidigare i år bytt varumärke från UniCarriers (f d Atlet) till Mitsubishi Forklift Trucks. Under det nya varumärket ska företaget erbjuda ett större sortiment av lager- och motviktstruckar med ambitionen att stärka sin position på den svenska marknaden. I samband med denna förändring så fokuserar man nu mer på sin kärnverksamhet – att sälja, hyra ut och serva truckar. Det i sin tur innebär att man inte kommer att fortsätta driva sin egen utbildningsverksamhet utan kommer att erbjuda det via partners.

MA-system som har varit en partner till Logisnext under många år, bl a gällande utbildningsmaterial, får nu det stora förtroendet att fortsätta och vidareutveckla samarbetet med anslutna avtalsinstruktörer som Logisnext har utbildat genom åren. Dessutom kommer MA-system även fortsättningsvis vara en partner till Mitsubishi avseende instruktörsutbildningar.

När det gäller förar- och operatörsutbildningar så har Mitsubishi slutit avtal med Headway Trainingpartner AB.

Vi är mycket stolta för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med både Mitsubishi och deras kunder.

https://www.masystemutbildning.se/

https://headwaytrainingpartner.se/

https://www.mitsubishi-forklift.se/