en-USsv-SE

eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!

eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.

German Innovation Awards uppmärksammar produkter, teknologier och tjänster som bryter ny mark inom innovation. Lösningar som tydligt sticker ut från mängden tack vare sitt mervärde för användare och miljö. Bidragen utvärderas utifrån kriterierna: innovationsnivå, användarnytta och effektivitet.

eLift kombinerar lättillgängligheten med mobilt lärande med dramatiskt berättande som verkligen fångar elevernas uppmärksamhet. Historien om en arbetsdag då en olycka inträffar berättas. Eleverna vet i förväg att den kommer att hända - men inte när eller hur. Den naturliga nyfikenheten utmanar eleverna att ta reda på vad som kommer att hända i förväg. Vilket innebär att de tränar sig själva i att identifiera och undvika risker – utan att ens tänka på det. Samtidigt använder eLift berättelsen som utgångspunkt för att också ge fördjupande fakta.

Läs mer om eLift på German Design Councils hemsida: https://www.german-innovation-award.de/en/winners/preis/gewinner/elift/

German Design Council

German Design Council är sedan 1953 ett av världens ledande centra för expertis inom kommunikation och kunskapsöverföring inom design, varumärke och innovation.

https://www.german-innovation-award.de/en/

https://www.masystemutbildning.se/elift