en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Jobba som utvecklare hos oss!
MA-system växer och vi söker därför utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
Snart öppnar sig en ny värld av möjligheter
Just nu programmeras det på högvarv hos oss på MA-system. Vi arbetar nämligen på en lösning där dina digitala tjänster, inloggningar och serviceavtal ska finnas samlade på en enda plats.
Läs mer
eLift har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, Red Dot Award!
Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit ännu ett designpris! Denna gång Red Dot Award i kategorin Brands & Communication.
Läs mer
MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi
Logisnext/Mitsubishi har gett oss på MA-system det stora förtroendet att vidareutveckla samarbetet med deras instruktörer bland annat inom truck-, kran- och liftutbildning.
Läs mer
Återvinning av textil med hjälp av scenarioverktyg från MA-system
Sysav har sedan ett antal år bedrivit ett projekt för att skapa världens första storskaliga anläggning för sortering av textilier, kallat Siptex. Sysav ska nu ta Siptex från att ha varit en storskalig test och pilotanläggning till ett fullvärdigt produktionssystem.
Läs mer
eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!
MA-system växer och vi söker därför projektledare och utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
eLift vinnare i iF DESIGN AWARD 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det kända designpriset ”iF DESIGN AWARD” i ”Service Design” i kategorin ”Education/Learning”.
Läs mer
Vi stödjer Rädda Barnen
MA-system är vänföretag till Rädda barnen och stödjer deras viktiga arbete med barn runt om i världen och just nu med fokus på Ukraina.
Läs mer
eLift nominerad i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har blivit nominerad till det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer
Page 1 of 12 FirstPrevious [1]