en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS

Välkommen Thomas!

Välkommen Thomas!
Vi hälsar Thomas Franklin välkommen till MA-system Consulting. Thomas är en erfaren projektledare som de senaste tjugo åren har jobbat med system- och verksamhetsutveckling i Europa och Latinamerika.
Läs mer
Välkommen till nya Instructor Portal!
Instructor Portal är vår smidiga molntjänst där du snabbt och enkelt kan beställa utbildningsintyg, samtidigt som du får absolut koll på dina utbildningar – pågående, kommande och avslutade.
Läs mer
eLift nominerad till German Design Award 2023!
Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar, eLift, har av German Design Council blivit nominerad till priset German Design Award i kategorin Excellent Communications Design.
Läs mer
Hur fungerar eLift? Få svaret i vår nya film
I en helt ny film förklarar vi allt du behöver veta om eLift. Vi visar hur utbildningen genomförs och alla fördelar för dig som är elev, instruktör eller beställare.
Läs mer
Jobba som utvecklare hos oss!
MA-system växer och vi söker därför utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
Snart öppnar sig en ny värld av möjligheter
Just nu programmeras det på högvarv hos oss på MA-system. Vi arbetar nämligen på en lösning där dina digitala tjänster, inloggningar och serviceavtal ska finnas samlade på en enda plats.
Läs mer
eLift har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, Red Dot Award!
Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit ännu ett designpris! Denna gång Red Dot Award i kategorin Brands & Communication.
Läs mer
MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi
Logisnext/Mitsubishi har gett oss på MA-system det stora förtroendet att vidareutveckla samarbetet med deras instruktörer bland annat inom truck-, kran- och liftutbildning.
Läs mer
Återvinning av textil med hjälp av scenarioverktyg från MA-system
Sysav har sedan ett antal år bedrivit ett projekt för att skapa världens första storskaliga anläggning för sortering av textilier, kallat Siptex. Sysav ska nu ta Siptex från att ha varit en storskalig test och pilotanläggning till ett fullvärdigt produktionssystem.
Läs mer
eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer
Page 1 of 13 FirstPrevious [1]