en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
MA-system ny medlem i ASSOCCA
Vi är medlem i flera olika intresse- och branschföreningar inom maskinutbildningsområdet och det senaste tillskottet är den franska intresseföreningen ASSOCCA.
Läs mer
Låt oss presentera vårt nästa stora projekt – eFall, en modern fallskyddsutbildning
Vi vill fortsätta att förbättra, modernisera och förenkla för instruktörer (och deras elever) och nu arbetas det för fullt med vårt nya projekt - eFall.
Läs mer
Vi stärker vår närvaro i Frankrike
Karine Heden är sedan januari 2023 MA-systems representant i Frankrike med fokus på att marknadsföra vår unika och prisbelönta elearning för utbildning av truckförare, eTruck.
Läs mer

Välkommen Thomas!

Välkommen Thomas!
Vi hälsar Thomas Franklin välkommen till MA-system Consulting. Thomas är en erfaren projektledare som de senaste tjugo åren har jobbat med system- och verksamhetsutveckling i Europa och Latinamerika.
Läs mer
Välkommen till nya Instructor Portal!
Instructor Portal är vår smidiga molntjänst där du snabbt och enkelt kan beställa utbildningsintyg, samtidigt som du får absolut koll på dina utbildningar – pågående, kommande och avslutade.
Läs mer
eLift nominerad till German Design Award 2023!
Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar, eLift, har av German Design Council blivit nominerad till priset German Design Award i kategorin Excellent Communications Design.
Läs mer
Hur fungerar eLift? Få svaret i vår nya film
I en helt ny film förklarar vi allt du behöver veta om eLift. Vi visar hur utbildningen genomförs och alla fördelar för dig som är elev, instruktör eller beställare.
Läs mer
Jobba som utvecklare hos oss!
MA-system växer och vi söker därför utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
Snart öppnar sig en ny värld av möjligheter
Just nu programmeras det på högvarv hos oss på MA-system. Vi arbetar nämligen på en lösning där dina digitala tjänster, inloggningar och serviceavtal ska finnas samlade på en enda plats.
Läs mer
eLift har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, Red Dot Award!
Vår e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit ännu ett designpris! Denna gång Red Dot Award i kategorin Brands & Communication.
Läs mer
Page 1 of 13 FirstPrevious [1]