en-USsv-SE

Jobba som utvecklare hos oss!

Jobba som utvecklare hos oss!
MA-system växer och vi söker därför utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.

MA-system grundades 1976 och är ett ledande kunskapsföretag inom logistikområdet. Företaget består av två delar, utbildning och konsultverksamhet. MA-system Utbildning är Skandinaviens största utbildare av instruktörer inom truck, lift, kran, fallskydd och ansvar. Vårt förlag producerar pedagogiska digitala utbildningar på egen plattform, flerfaldigt internationellt prisbelönta. MA-system Consulting hjälper företag att bli effektivare genom att förbättra logistiska processer och flöden. En stor del av konsultverksamheten består av utveckling och projektledning av IT-system.

Engagerad frontendutvecklare

Du kommer att ha en nyckelroll i företagets utvecklarteam. Här jobbar du med ny- och vidareutveckling av företagets tjänster, huvudsakligen ePort, ett system för utbildning, och kommer att vara en viktig del för att driva tjänsterna vidare mot bättre webbaserade lösningar.

Engagerad fullstackutvecklare

Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor, och samtidigt utnyttja dina erfarenheter. Du är nytänkande och driven, du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem.

Läs mer om tjänsterna och ansök här!