en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade
Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems Utbildnings endagskurs för Liftinstruktörer i Stockholm den 13 september.
Läs mer
MA-konferensen – mötesplatsen för dig som vill lära dig mer!
MA-system Utbildning upprepar förra årets succé med den nya, uppdaterade versionen av MA-konferensen. Precis som tidigare ingår spetskompetens inom Maskinutbildningar, och du får ett program med myndighetsinfo, produktnyheter och fördjupade kunskaper.
Läs mer
Ser framtidens DC ut som en bikupa?
Amazon har en otroligt stor logistikapparat och är alltid på gång med nya idéer som får vidare spridning utanför företaget.
Läs mer
Nu är MA-system Utbildnings Fallskyddsmaterial uppdaterat!
I vår strävan efter ständiga förbättringar uppdaterar vi nu vårt utbildningsmaterial för Fallskydd– det gäller den här gången enbart Kursboken och bildspelet
Läs mer
AQ Group väljer PipeChains mjukvara för supply chain-digitalisering end-to-end
AQ Group, en global tillverkare av högkvalitativa komponenter och system för kunder inom generell industri och fordonsindustri, väljer PipeChains molnbaserade mjukvara för supply chain-digitalisering end-to-end.
Läs mer
Praktisk säkerhetsguide för fallskydd!
MA-system Utbildning har tagit fram en praktisk folder med snabbfakta för alla som kan behöva fallskydd i arbetet. Här finns råd och tips om hur en riskbedömning kan gå till, så att risken att något händer minimeras redan från början.
Läs mer
När tar robotarna över plocket
Automationen har kommit långt inom logistiksektorn. Fler och fler uppgifter kan automatiseras och göras effektivare, säkrare och mer kvalitativt med olika tekniska lösningar och system. Ofta handlar automation av plock om jätteinvesteringar i kranar, specialställage och plockstationer. Lösningar som kan göra flöden extremt effektiva, men samtidigt mycket oflexibla.
Läs mer
Lindes truckutbildning i framkant
De i truckbranschen som träffat Ted Nilsson, utbildningsansvarig på Linde, vet att han är en trygg skåning, ofta med ett roat leende i mungipan.
Läs mer
PipeChain tecknar avtal med världsledande tillverkare av sanitetsartiklar
En världsledande tillverkare av sanitetsartiklar sluter avtal med PipeChain. Avtalet inkluderar PipeChains molnbaserade EDI-lösning TCS och dess breda nätverk av redan anslutna företag.
Läs mer
Truckutbildning med alldeles speciella utmaningar
Sjöarpsskolan i vackra Bräkne-Hoby är unik. Här får ett trettiotal elever med utvecklingsstörning eller särskilda behov en lugn och trygg miljö som gör att de kan utvecklas, lära och förbereda sig för ett kommande yrkesliv när de lämnat gymnasiesärskolan bakom sig.
Läs mer
Page 10 of 13 [10]