en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
AI-stöd för att förutse leveranser
Alla som haft med leverantörer att göra känner igen problematiken, kommer ordern levereras i tid? Ofta vet man inte förrän det är för sent. I samarbete med LTH och systerbolaget PipeChain drog vi igång ett examensarbete som tittar närmare på hur artificiell intelligens kan användas för att förutse sannolikheten att ordern kommer i tid.
Läs mer
Ny version av Truck 2-materialet
Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och uppdatera våra läromedel. Nu har Truck 2 uppdaterats. Förutom en del smärre förtydliganden i texten (bland annat några frågor och svarsalternativ), har även bildspelet uppdaterats. Slutprov och facit är INTE förändrade.
Läs mer
Ny utvecklare på MA-system Consulting
Rrahman Rexhepi arbetar sedan den 20 oktober som utvecklare på MA-system Consulting.
Läs mer
eTruck firades på RedDot-galan i Berlin!
Som tidigare meddelats har eTruck tilldelats ett av världens mest prestigefyllda designpris, the Red Dot Award, Best of the Best. Vinnarna fick sina priser inför en internationell samling av cirka 1 400 gäster under galakvällen den 27/10 i Konzerthaus i Berlin.
Läs mer
Nu är MA-system Utbildnings Liftutbildnings-material uppdaterat!
I vår strävan efter ständiga förbättringar uppdaterar vi nu vårt utbildningsmaterial för Lift – det gäller den här gången enbart Kursboken och bildspelet.
Läs mer
Atea bygger nytt lager
It-infrastrukturleverantören Atea har beslutat att uppföra ett nytt, 26 000 m2 stort, toppmodernt recycling-, logistik- och konfigurationscenter i Växjö.
Läs mer
MA-system lanserar en ny version av the BeerGame
Vår nya version är dynamiskt byggd med moderna webbstandarder vilket gör det möjligt att spela på alla typer av enheter med en modern webbrowser.
Läs mer
eTruck har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, the Red Dot Award
Red Dot Award är ett internationellt designpris för utmärkt form, som utses årligen av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland. Utmärkelsen brukar ibland kallas ”Nobelpriset i design”.
Läs mer
Vi söker erfarna supply chain-konsulter till MA-system i Lund
MA-system behöver nu fler supply chain-konsulter till kontoret i Lund
Läs mer
Det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade
Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems Utbildnings endagskurs för Liftinstruktörer i Stockholm den 13 september.
Läs mer
Page 9 of 13 [9]