en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
MA-system Utbildning har utökat samarbetet med Mitsubishi
Logisnext/Mitsubishi har gett oss på MA-system det stora förtroendet att vidareutveckla samarbetet med deras instruktörer bland annat inom truck-, kran- och liftutbildning.
Läs mer
Återvinning av textil med hjälp av scenarioverktyg från MA-system
Sysav har sedan ett antal år bedrivit ett projekt för att skapa världens första storskaliga anläggning för sortering av textilier, kallat Siptex. Sysav ska nu ta Siptex från att ha varit en storskalig test och pilotanläggning till ett fullvärdigt produktionssystem.
Läs mer
eLift vinnare i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!
MA-system växer och vi söker därför projektledare och utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
eLift vinnare i iF DESIGN AWARD 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det kända designpriset ”iF DESIGN AWARD” i ”Service Design” i kategorin ”Education/Learning”.
Läs mer
Vi stödjer Rädda Barnen
MA-system är vänföretag till Rädda barnen och stödjer deras viktiga arbete med barn runt om i världen och just nu med fokus på Ukraina.
Läs mer
eLift nominerad i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har blivit nominerad till det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer
The Beer Game tillsammans med Fagerhult
MA-system höll i en Beergame-session tillsammans med ledningsgruppen på Fagerhults fabrik i Fagerhult. MA-systems konsult Erik Flink ledde sessionen och deltagarna fick både insikter från att spela spelet samt att diskutera olika fenomen i försörjningskedjan.
Läs mer
Vi söker en engagerad frontendutvecklare till MA-system i Lund!
Som frontendutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i företagets utvecklarteam. Här jobbar du med ny- och vidareutveckling av företagets tjänster, huvudsakligen ePort, ett system för utbildning, och kommer att vara en viktig del för att driva tjänsterna vidare mot bättre webbaserade lösningar.
Läs mer
eLift uppdaterad med engelsk språkversion och mycket annat!
En engelsk språkversion, fler övningsfrågor, numrering av kapitlen – eLift har fått en större uppdatering med ny funktionalitet.
Läs mer
Page 2 of 13 [2]