en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!
MA-system växer och vi söker därför projektledare och utvecklare till vårt kontor i Lund. På MA-system är du del av en snabbrörlig organisation med stor framåtanda och goda förmåner.
Läs mer
eLift vinnare i iF DESIGN AWARD 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har vunnit det kända designpriset ”iF DESIGN AWARD” i ”Service Design” i kategorin ”Education/Learning”.
Läs mer
Vi stödjer Rädda Barnen
MA-system är vänföretag till Rädda barnen och stödjer deras viktiga arbete med barn runt om i världen och just nu med fokus på Ukraina.
Läs mer
eLift nominerad i German Innovation Awards 2022!
Vår nya e-learning för operatörer av liftar och mobila arbetsplattformar har blivit nominerad till det prestigefyllda priset ”German Innovation Award” i kategorin ”Excellence in Business to Business”.
Läs mer
The Beer Game tillsammans med Fagerhult
MA-system höll i en Beergame-session tillsammans med ledningsgruppen på Fagerhults fabrik i Fagerhult. MA-systems konsult Erik Flink ledde sessionen och deltagarna fick både insikter från att spela spelet samt att diskutera olika fenomen i försörjningskedjan.
Läs mer
Vi söker en engagerad frontendutvecklare till MA-system i Lund!
Som frontendutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i företagets utvecklarteam. Här jobbar du med ny- och vidareutveckling av företagets tjänster, huvudsakligen ePort, ett system för utbildning, och kommer att vara en viktig del för att driva tjänsterna vidare mot bättre webbaserade lösningar.
Läs mer
eLift uppdaterad med engelsk språkversion och mycket annat!
En engelsk språkversion, fler övningsfrågor, numrering av kapitlen – eLift har fått en större uppdatering med ny funktionalitet.
Läs mer
The Beer Game hjälper Baker Hughes att förbättra försörjningskedjan
MA-system höll i en spelomgång av The Beer Game tillsammans med Baker Hughes, ett globalt energiteknikföretag med över 50 000 anställda som erbjuder utrustning och service för energiindustrin, på en konferens i Houston i slutet av oktober.
Läs mer
Vi söker en engagerad fullstackutvecklare till MA-system i Lund
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor och samtidigt utnyttja dina erfarenheter. Du är nytänkande och driven, du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem.
Läs mer
Fem sätt att öka omsättningshastigheten på lagret
Det är ofta stort fokus på att minska lagervärdet och att öka lageromsättningshastigheten och det kan vara svårt att veta hur. Som tur är finns det flera sätt att effektivisera lagerstyrningen och här går vi igenom några vanliga åtgärder.
Läs mer
Page 2 of 13 [2]