en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Få ett vinnande logistikflöde i din e-handel
Ökande kundkrav, tillväxt och breda sortiment gör logistiken mer och mer komplicerad för e-handlare. Kunderna förväntar sig valmöjligheter som ger en sömlös upplevelse, hög servicenivå, smidig returhantering, enkla betalningslösningar och mycket mer.
Läs mer

2021 - Bristens år

2021 - Bristens år
Bristerna tycks aldrig ta slut detta år och spänner över allt från trä och stål till dator-chip och containrar. Vi tittar närmare på några brister och vad man kan tänka på för att undvika att själv hamna i en bristsituation.
Läs mer

eLift är här!

eLift är här!
Nu ändras allt — vi lanserar eLift. En riktigt bra online-utbildning för lift, som inte bara sparar tid utan också ger riktiga kunskaper. Den skapar säkra liftoperatörer som kan arbeta effektivt.
Läs mer
Lyckad Beer Game-session på PLAN-konferensen
MA-system höll i en session under årets Plan-konferens som hölls den 21:a april. MA-systems konsultchef Klas Turesson höll tillsammans med Joakim Gustafsson, Senior Consultant & Account Manager på Consafe Logistics, i en omgång av supply chain-simuleringen Beergame för ett antal konferensdeltagare under eftermiddagen.
Läs mer
Spela The Beer Game med oss på Plan-konferensen!
MA-system Consulting håller i The Beer Game på årets digitala Plan-konferens den 21 april.
Läs mer
eTruck har vunnit pris i The Logistics Awards!
eTruck, vårt e-lärande för truckförare, har vunnit första pris i kategorin Innovation i The Logistics Awards. Det är andra gången på kort tid som eTruck vinner pris i England.
Läs mer
eLift med högsta prio
Arbetet med eLift fortskrider med högsta prioritet trots det rådande läget med pandemin. Om några veckor påbörjar vi bland annat den tekniska testningen av eLift, något som kommer att pågå under ytterligare några veckor. Därefter görs eventuella justeringar med efterföljande testningar. När detta är klart, och vi känner oss nöjda, så kommer releasen av eLift att ske.
Läs mer
eTruck UK är nominerad i kategorin “Innovation Award” i ”The Logistics Awards”
Förra året blev SHD Logistics tvungna att ställa in sitt evenemang ”The Logistics Awards” på grund av pandemin, men det hindrade inte branschen från att tillhandahålla många innovativa bidrag.
Läs mer
Jungheinrich på Irland ser stora fördelar med eTruck
Med eTruck kunde Jungheinrich på Irland snabbt komma igång med elärande för utbildning av truckförare hos sina kunder när landet under förra året stängdes ner på grund av Covid-19.
Läs mer
Hur har maskinutbildningarna i Sverige påverkats av Covid-19?
I höstas skickade vi ut en enkät till våra Instruktörer för att ta reda på hur maskinutbildningarna i Sverige har påverkats av Covid-19 och hur de tacklat utmaningarna som pandemin medfört.
Läs mer
Page 3 of 13 [3]