en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen. På respektive bolags egna hemsidor finns fler nyheter.

 

RSS
Atea bygger nytt lager
It-infrastrukturleverantören Atea har beslutat att uppföra ett nytt, 26 000 m2 stort, toppmodernt recycling-, logistik- och konfigurationscenter i Växjö.
Läs mer
MA-system lanserar en ny version av the BeerGame
Vår nya version är dynamiskt byggd med moderna webbstandarder vilket gör det möjligt att spela på alla typer av enheter med en modern webbrowser.
Läs mer
eTruck har vunnit ett av världens mest prestigefyllda designpris, the Red Dot Award
Red Dot Award är ett internationellt designpris för utmärkt form, som utses årligen av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland. Utmärkelsen brukar ibland kallas ”Nobelpriset i design”.
Läs mer
Vi söker erfarna supply chain-konsulter till MA-system i Lund
MA-system behöver nu fler supply chain-konsulter till kontoret i Lund
Läs mer
Det effektivaste sättet att hålla liftkunskaperna uppdaterade
Yrkesskickliga instruktörer har länge insett att man måste hålla sig uppdaterad - för att kunna göra ett bra jobb, och för att följa kraven från bland annat Arbetsmiljöverket. Det kanske effektivaste sättet att säkerställa sina liftkunskaper är att gå MA-systems Utbildnings endagskurs för Liftinstruktörer i Stockholm den 13 september.
Läs mer
MA-konferensen – mötesplatsen för dig som vill lära dig mer!
MA-system Utbildning upprepar förra årets succé med den nya, uppdaterade versionen av MA-konferensen. Precis som tidigare ingår spetskompetens inom Maskinutbildningar, och du får ett program med myndighetsinfo, produktnyheter och fördjupade kunskaper.
Läs mer
Ser framtidens DC ut som en bikupa?
Amazon har en otroligt stor logistikapparat och är alltid på gång med nya idéer som får vidare spridning utanför företaget.
Läs mer
Nu är MA-system Utbildnings Fallskyddsmaterial uppdaterat!
I vår strävan efter ständiga förbättringar uppdaterar vi nu vårt utbildningsmaterial för Fallskydd– det gäller den här gången enbart Kursboken och bildspelet
Läs mer
AQ Group väljer PipeChains mjukvara för supply chain-digitalisering end-to-end
AQ Group, en global tillverkare av högkvalitativa komponenter och system för kunder inom generell industri och fordonsindustri, väljer PipeChains molnbaserade mjukvara för supply chain-digitalisering end-to-end.
Läs mer
Praktisk säkerhetsguide för fallskydd!
MA-system Utbildning har tagit fram en praktisk folder med snabbfakta för alla som kan behöva fallskydd i arbetet. Här finns råd och tips om hur en riskbedömning kan gå till, så att risken att något händer minimeras redan från början.
Läs mer
Page 3 of 6 [3]