en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
eLift uppdaterad med engelsk språkversion och mycket annat!
En engelsk språkversion, fler övningsfrågor, numrering av kapitlen – eLift har fått en större uppdatering med ny funktionalitet.
Läs mer
The Beer Game hjälper Baker Hughes att förbättra försörjningskedjan
MA-system höll i en spelomgång av The Beer Game tillsammans med Baker Hughes, ett globalt energiteknikföretag med över 50 000 anställda som erbjuder utrustning och service för energiindustrin, på en konferens i Houston i slutet av oktober.
Läs mer
Vi söker en engagerad fullstackutvecklare till MA-system i Lund
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor och samtidigt utnyttja dina erfarenheter. Du är nytänkande och driven, du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem.
Läs mer
Fem sätt att öka omsättningshastigheten på lagret
Det är ofta stort fokus på att minska lagervärdet och att öka lageromsättningshastigheten och det kan vara svårt att veta hur. Som tur är finns det flera sätt att effektivisera lagerstyrningen och här går vi igenom några vanliga åtgärder.
Läs mer
Få ett vinnande logistikflöde i din e-handel
Ökande kundkrav, tillväxt och breda sortiment gör logistiken mer och mer komplicerad för e-handlare. Kunderna förväntar sig valmöjligheter som ger en sömlös upplevelse, hög servicenivå, smidig returhantering, enkla betalningslösningar och mycket mer.
Läs mer

2021 - Bristens år

2021 - Bristens år
Bristerna tycks aldrig ta slut detta år och spänner över allt från trä och stål till dator-chip och containrar. Vi tittar närmare på några brister och vad man kan tänka på för att undvika att själv hamna i en bristsituation.
Läs mer

eLift är här!

eLift är här!
Nu ändras allt — vi lanserar eLift. En riktigt bra online-utbildning för lift, som inte bara sparar tid utan också ger riktiga kunskaper. Den skapar säkra liftoperatörer som kan arbeta effektivt.
Läs mer
Lyckad Beer Game-session på PLAN-konferensen
MA-system höll i en session under årets Plan-konferens som hölls den 21:a april. MA-systems konsultchef Klas Turesson höll tillsammans med Joakim Gustafsson, Senior Consultant & Account Manager på Consafe Logistics, i en omgång av supply chain-simuleringen Beergame för ett antal konferensdeltagare under eftermiddagen.
Läs mer
Spela The Beer Game med oss på Plan-konferensen!
MA-system Consulting håller i The Beer Game på årets digitala Plan-konferens den 21 april.
Läs mer
eTruck har vunnit pris i The Logistics Awards!
eTruck, vårt e-lärande för truckförare, har vunnit första pris i kategorin Innovation i The Logistics Awards. Det är andra gången på kort tid som eTruck vinner pris i England.
Läs mer
Page 3 of 13 [3]