en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
eTruck UK är nominerad i kategorin “Innovation Award” i ”The Logistics Awards”
Förra året blev SHD Logistics tvungna att ställa in sitt evenemang ”The Logistics Awards” på grund av pandemin, men det hindrade inte branschen från att tillhandahålla många innovativa bidrag.
Läs mer
Jungheinrich på Irland ser stora fördelar med eTruck
Med eTruck kunde Jungheinrich på Irland snabbt komma igång med elärande för utbildning av truckförare hos sina kunder när landet under förra året stängdes ner på grund av Covid-19.
Läs mer
Hur har maskinutbildningarna i Sverige påverkats av Covid-19?
I höstas skickade vi ut en enkät till våra Instruktörer för att ta reda på hur maskinutbildningarna i Sverige har påverkats av Covid-19 och hur de tacklat utmaningarna som pandemin medfört.
Läs mer
eTruck har vunnit pris i Talent in Logistics Awards!
Vi har, i samarbete med vår engelska partner RTITB, vunnit ännu ett internationellt pris för vårt e-lärande för truckförare - eTruck. Denna gång Talent in Logistics Awards i kategorin Innovative Training Programme.
Läs mer
eTruck nominerad till “Most Innovative Product of the Year” i UK Logistics Awards
Detta är den tredje nomineringen på kort tid för eTruck. Även denna gång tillsammans med vår engelska partner RTITB.
Läs mer
eLift börjar ta form!
Manus, inspelningsplatser och skådespelare är klart. Nu pågår fotografering, filmning, redigering och programmering för fullt. Vår webbaserade utbildning för liftar, eLift, växer fram bit för bit…
Läs mer
eTruck är en av finalisterna i Talent in Logistics Awards
MA-system Utbildning är glada att kunna meddela att eTruck har blivit nominerad till årets Talent in Logistics Awards i kategorin ”Innovative Training Programme”.
Läs mer
MA-system Consulting välkomnar André till teamet!
Den 17:e augusti kompletterades utvecklarteamet med en ny medarbetare. André Alm ansluter i en roll som systemutvecklare.
Läs mer
eTruck nominerad i CILT UK Awards for Excellence
Vår engelska partner RTITB har tillsammans med oss blivit nominerade till ”CILT UK Awards for Excellence” i kategorin ”Technology Innovation” med eTruck.
Läs mer
Högtryck för eTruck
Det är inte förvånande att distansutbildning fått ett uppsving den senaste tiden. Många som inte tidigare provat, märker nu fördelarna med e-lärande.
Läs mer
Page 4 of 13 [4]