en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen. På respektive bolags egna hemsidor finns fler nyheter.

 

RSS
PipeChain tecknar avtal med Tier 1-företag inom Fordonsindustrin, för global end-to-end digitalisering av deras supply chain
Affären inkluderar multi-site-anslutningar mot hundratals globala affärspartners och inkluderar PipeChains lösningar för Automation, Collaboration, Visibility och Ständiga förbättringar av kundens supply chain.
Läs mer
Nu är det byggbranschens tur att kommunicera elektroniskt
Nu är tiden mogen för bygg- och anläggningsbranschen att göra det många andra branscher gjorde för flera tiotal år sedan, nämligen att ta ett helhetsgrepp på sin varu- och resursförsörjning.
Läs mer
Netonnet Group väljer PipeChains molnbaserade EDI-tjänst
Netonnet Group, ledande inom konsumentelektronik i Norden, har valt PipeChains molnbaserade EDI-tjänst för automatisering av affärsflödet med sin globala leverantörsbas.
Läs mer
Från linjär till sömlös supply chain – är det möjligt?
Idag är ett av de hetaste diskussionsämnena inom området supply chain så kallat IoT (Internet of Things). Det talas gärna och ofta om IoT i samband med exempelvis ”supply chain visibility end-to-end” och ”Industri 4.0”, där industrirobotar och andra automationssystem kopplas samman med varandra och med prylar som känner av efterfrågan i marknaden.
Läs mer
Småländsk kvalitetsanda tar hjälp av eTruck
Det är en solig sommardag när MA-system hälsar på hos Windings Utbildningscenter i Värnamo. En truckkurs pågår som bäst, både inne i de väl utrustade körlokalerna och ute på körgården.
Läs mer
EDI och Affärsintegration som molntjänst
För att kunna hänga med i utvecklingen på dagens snabbväxande marknad behövs en IT-infrastruktur som både är kraftfull, flexibel och skalbar. Inte minst vad det gäller EDI och affärsintegration. Det är alltså hög tid att byta ut den gamla traditionella infrastrukturen och påbörja resan mot molnet.
Läs mer
Över 100 globala partners relaterade till fordonsindustrin i PipeChains nätverk
Nu kan du enkelt nå de största OEM:erna och Tier 1-spelarna i den globala fordonsindustrin. Över 100 globala partners är anslutna till PipeChain TCS™, vår molnbaserade integrationsplattform.
Läs mer
Se inspelningen från webinariet om Supplier Order & Transport Management!
För dig som missade webinariet har vi nu gjort inspelningen från dagen tillgänglig.
Läs mer
Nytt white paper! Supplier Order ❤ Transport Management = Opportunity
De flesta företag med ett stort antal leverantörer och/eller artiklar har oftast en sak gemensamt: bristande visibilitet och dålig kontroll på det inkommande leveransflödet.
Läs mer
Hydroscand automatiserar och effektiviserar sina leverantörsrelationer med PipeChain WebEDI
Hydroscand, marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien med över 20 000 artiklar på lager, har valt PipeChain WebEDI för att automatisera och effektivisera sina leverantörsrelationer.
Läs mer
Page 5 of 6 [5]