en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Truck 1-materialet har kommit i en ny version
Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och uppdatera våra läromedel. Nu har Truck 1 uppdaterats. Förutom en del förändringar av bilderna i boken, har även bildspelet uppdaterats. Slutprov och facit är INTE förändrade.
Läs mer
Nya logistikkonsulter på MA-system Consulting
Josephine Falkenberg Olsson och Erik Flink hjälper sedan början av året MA-systems kunder att bli lönsammare med hjälp av effektivare logistik och smartare processer.
Läs mer
MA-systems GDPR-skola
Den 25 maj 2018 träder nya dataskyddslagen GDPR i kraft. Lagen berör alla företag som behandlar personuppgifter. Är du redo?
Läs mer
Arbeta som utvecklare hos oss!
Vill du ha en bred utvecklarroll i ett mindre bolag? Vi söker en nytänkande och driven systemutvecklare till MA-system. Framförallt så kommer du att arbeta med nyutveckling och kundanpassningar av systemet ePort, som är ett verktyg för kursadministration.
Läs mer
AI-stöd för att förutse leveranser
Alla som haft med leverantörer att göra känner igen problematiken, kommer ordern levereras i tid? Ofta vet man inte förrän det är för sent. I samarbete med LTH och systerbolaget PipeChain drog vi igång ett examensarbete som tittar närmare på hur artificiell intelligens kan användas för att förutse sannolikheten att ordern kommer i tid.
Läs mer
Ny version av Truck 2-materialet
Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och uppdatera våra läromedel. Nu har Truck 2 uppdaterats. Förutom en del smärre förtydliganden i texten (bland annat några frågor och svarsalternativ), har även bildspelet uppdaterats. Slutprov och facit är INTE förändrade.
Läs mer
Ny utvecklare på MA-system Consulting
Rrahman Rexhepi arbetar sedan den 20 oktober som utvecklare på MA-system Consulting.
Läs mer
eTruck firades på RedDot-galan i Berlin!
Som tidigare meddelats har eTruck tilldelats ett av världens mest prestigefyllda designpris, the Red Dot Award, Best of the Best. Vinnarna fick sina priser inför en internationell samling av cirka 1 400 gäster under galakvällen den 27/10 i Konzerthaus i Berlin.
Läs mer
Nu är MA-system Utbildnings Liftutbildnings-material uppdaterat!
I vår strävan efter ständiga förbättringar uppdaterar vi nu vårt utbildningsmaterial för Lift – det gäller den här gången enbart Kursboken och bildspelet.
Läs mer
Atea bygger nytt lager
It-infrastrukturleverantören Atea har beslutat att uppföra ett nytt, 26 000 m2 stort, toppmodernt recycling-, logistik- och konfigurationscenter i Växjö.
Läs mer
Page 5 of 9 [5]