en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Tillsammans håller vi Sverige rullande
Många är rådvilla just nu. Ska man genomföra utbildningar över huvud taget? Och i så fall hur? Det vore trevligt om vi på MA-system kunde säga säkert att vi har svaret. Det kan vi inte.
Läs mer
Att välja rätt prognosmetod
Det går att göra prognoser på det mesta, och väldigt få prognoser är rätt. Frågan är snarare hur prognosen kommer användas och vilken modell som passar förutsättningarna som finns. Det finns många olika modeller med olika krav på indata och kunskap för att sättas upp.
Läs mer
Distansutbildning för nya och gamla truckförare
I tider då vi alla ska göra vad vi kan för att minimera risker, passar distansutbildning på truck extra bra. eTruck fungerar för både grundutbildning och repetitionsutbildning.
Läs mer
Optimera logistiken med en digital tvilling
Intresset för ”Digital Twins” eller digitala tvillingar har ökat och appliceras allt mer inom logistiksektorn. En digital tvilling är en digital kopia på allt från lagerlokalen till processer och flöden. Möjligheterna till djupare analyser och översikt över verksamheten lockar.
Läs mer
Logistikens komplexitet i omnikanalhandel
Komplexiteten i handeln ökar med fler kanaler till kunden och fler flöden. Handelsföretag med både e-handel samt butiker står inför stora utmaningar i att möta kundernas krav. Det skall vara snabba leveranser, ett brett sortiment och gärna fri frakt och fria returer.
Läs mer
Vill du vara med och utveckla framtidens utbildningssystem? Vi söker en engagerad utvecklare
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor, och samtidigt utnyttja dina erfarenheter. Du är nytänkande och driven, du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem.
Läs mer
MA-system Utbildning lanserar en ny webshop!
MA-system Utbildning lanserar nu en ny webshop som gör det ännu enklare för våra kunder att köpa vårt utbildningsmaterial.
Läs mer
MA-system Utbildning gästade Toyotas Instruktörsträff
Under vecka 5 genomförde Toyota Material Handling sin årliga Instruktörsträff och även i år hade MA-system nöjet att få delta som gästföreläsare.
Läs mer
eTruck lanseras i Storbritannien
Vår prisbelönta webbaserade truckförarutbildning eTruck lanseras nu i Storbritannien och Irland, samt i Indien och på den arabiska halvön via vår partner RTITB.
Läs mer
Atea tog hem priset Årets Logistiketablering!
Stort grattis till vår kund Atea som tog hem priset Årets Logistiketablering på mässan Logistik & Transport igår!
Läs mer
Page 5 of 13 [5]