en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Logistikens komplexitet i omnikanalhandel
Komplexiteten i handeln ökar med fler kanaler till kunden och fler flöden. Handelsföretag med både e-handel samt butiker står inför stora utmaningar i att möta kundernas krav. Det skall vara snabba leveranser, ett brett sortiment och gärna fri frakt och fria returer.
Läs mer
Vill du vara med och utveckla framtidens utbildningssystem? Vi söker en engagerad utvecklare
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor, och samtidigt utnyttja dina erfarenheter. Du är nytänkande och driven, du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem.
Läs mer
MA-system Utbildning lanserar en ny webshop!
MA-system Utbildning lanserar nu en ny webshop som gör det ännu enklare för våra kunder att köpa vårt utbildningsmaterial.
Läs mer
MA-system Utbildning gästade Toyotas Instruktörsträff
Under vecka 5 genomförde Toyota Material Handling sin årliga Instruktörsträff och även i år hade MA-system nöjet att få delta som gästföreläsare.
Läs mer
eTruck lanseras i Storbritannien
Vår prisbelönta webbaserade truckförarutbildning eTruck lanseras nu i Storbritannien och Irland, samt i Indien och på den arabiska halvön via vår partner RTITB.
Läs mer
Atea tog hem priset Årets Logistiketablering!
Stort grattis till vår kund Atea som tog hem priset Årets Logistiketablering på mässan Logistik & Transport igår!
Läs mer
Våra intryck från Storbritanniens största logistikmässa
Storbritanniens största logistikmässa IMHX pågick under fyra dagar i slutet av september. MA-system var på plats för att se de senaste nyheterna i branschen. IMHX genomförs endast var tredje år och de brittiska utställarna kraftsamlar därmed också inför dessa mässor.
Läs mer
MA-system Consulting växer!
Sedan augusti har MA-system utökat sitt utvecklarteam. Mårten Byström ansluter i en roll som senior systemutvecklare.
Läs mer
eTruck för den franska marknaden kommer snart att släppas i en version anpassad till CACES® R.485 och R.489
Den första januari 2020 börjar en ny version av CACES®-föreskrifter för utbildning av truckförare att gälla. Den nya versionen inkluderar bland annat nya kategorier för vissa trucktyper. eTruck kommer att släppas i en ny anpassad version i god tid innan den nya standarden börjar gälla.
Läs mer
Plockrobotar testas av Zalando
Vi har tidigare skrivit om plockrobotar från startupen Magazino och nu har Zalando börjat utvärdera dem för att plocka skokartonger. Med hjälp av 2D- samt 3D-kameror och AI plockar roboten skolådor. Det är dock ännu i liten skala.
Läs mer
Page 5 of 12 [5]