en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
eTruck till final i Talent in Logistics Awards
Vi är glada att kunna meddela att eTruck – vår webbaserade truckförarutbildning – har blivit nominerad till årets Talent in Logistics Awards i kategorin ”Innovative Training Programme”.
Läs mer
Spela logistikspelet Beer Game med oss och öka er kunskap om försörjningskedjan
Har ni ibland svårt att förstå hur er kund, eller säljavdelning tänker när de skickar order och i bästa fall prognoser? Har ni stora variationer i efterfrågan? Upplever ni det som att det finns silos i er försörjningskedja som inte samarbetar? Om ni svarar ja på något av dessa påståenden är det en god idé att spela logistikspelet Beer Game med oss.
Läs mer
Utbildningsmaterialet för Ansvar har uppdaterats
Hela MA-system Utbildnings Ansvarsmaterial har genomgått en större uppdatering. Det som är tydligast är att ett nytt avsnitt om fallskydd har tillkommit.
Läs mer
Nå 80% av resultatet med 20% av insatsen!
Funderar ni på hur ert företag kan bli effektivare? Hur ni kan fördela era resurser där de gör mest nytta? Hur ni kan skapa effektivare flöden och en lönsammare logistik? Om svaret är ja, kan det vara en god idé att fundera över hur ni arbetar med Paretos Princip, även kallad 80/20-regeln.
Läs mer
Vill du vara med och utveckla framtidens utbildningssystem? Vi söker engagerad C#-utvecklare till MA-system i Lund
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor. Du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem. Här passar du som är nytänkande, driven och med en stor vilja att lära.
Läs mer
Digital processkartläggning med Engage Process Modeler
Många av MA-systems uppdrag handlar om att förbättra och effektivisera arbetsprocesser vilket i sin tur genererar en ökad lönsamhet för våra kunder. För att generera slagkraftiga förbättringsförslag krävs det att man förstår var man befinner sig, det vill säga kundens nuläge. MA-system använder sedan en tid ett digitalt processkartläggningsverktyg, Engage Process Modeler.
Läs mer
MA-system stärker sitt team med en Kurskoordinator och en Teknisk koordinator
Som kurskoordinator har du mycket kundkontakt och ansvarar för planering, administration och samordning av våra utbildningar. Som teknisk koordinator har också du mycket kundkontakt och är delaktig i våra utbildningsprojekt med kundsupport, klienthantering, installationer, felsökning mm.
Läs mer
Ska ni bygga nytt lager? Läs detta först!
Det finns många anledningar till att vilja bygga nytt eller större lager. Allt från ökad försäljning till större produktsortiment, trångboddhet och säsongstoppar.
Läs mer
Få en vinnande e-handelslogistik med vår analys
Ett förändrat köpbeteende och en stark tillväxt inom e-handel har bidragit till att det idag ställs högre krav än någonsin på e-handelsföretag. Kunderna förväntar sig valmöjligheter som ger en sömlös upplevelse, hög servicenivå, smidig returhantering, enkla betalningslösningar och mycket mer.
Läs mer
Kranutbildningsmaterialet har genomgått sin största uppdatering sedan lanseringen 2011
Hela kranboken är grundligt omarbetad (fortfarande baserad på lagkraven för kranutbildningar) – bättre, tydligare och mer pedagogisk.
Läs mer
Page 6 of 12 [6]