en-USsv-SE

Aktuellt

Här kan du läsa ett urval av nyheter från alla bolag i MA-system-koncernen.

 

RSS
Kranutbildningsmaterialet har genomgått sin största uppdatering sedan lanseringen 2011
Hela kranboken är grundligt omarbetad (fortfarande baserad på lagkraven för kranutbildningar) – bättre, tydligare och mer pedagogisk.
Läs mer
Jobba som systemutvecklare hos oss!
Vi söker dig som vill ha en bred utvecklarroll på ett mindre, internationellt företag där du får chansen att lära dig massor. Du har ett genuint intresse för utveckling och älskar när du får komma med idéer och lösningar på problem. Här passar du som är nytänkande, driven och med en stor vilja att lära.
Läs mer
Att investera i automation
Världen blir mer och mer automatiserad, självkörande truckar och lagerautomation är bara några få exempel. Korta plocktider och högre kapacitet lockar. Visst verkar det skönt med maskiner som sköter sig själva, men att veta när det är dags att investera kan vara svårt. Vi hjälper er en bit på vägen.
Läs mer
Logistikcentret tar form hos Atea
MA-system fortsätter att stötta Atea i byggnationen och utformningen av deras lager. Stommen är nu på plats och projektet går enligt plan.
Läs mer
Kom och lyssna på MA-systems föredrag om artificiell intelligens i praktiken
Den 23–24 oktober bjuder Plan och Tekniska Högskolan i Jönköping in till Plans årliga forsknings- och tillämpningskonferens. På konferensen kommer MA-system att hålla en föreläsning om Artificiell intelligens (AI) i praktiken.
Läs mer
Truck 1-materialet har kommit i en ny version
Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra och uppdatera våra läromedel. Nu har Truck 1 uppdaterats. Förutom en del förändringar av bilderna i boken, har även bildspelet uppdaterats. Slutprov och facit är INTE förändrade.
Läs mer
Nya logistikkonsulter på MA-system Consulting
Josephine Falkenberg Olsson och Erik Flink hjälper sedan början av året MA-systems kunder att bli lönsammare med hjälp av effektivare logistik och smartare processer.
Läs mer
MA-systems GDPR-skola
Den 25 maj 2018 träder nya dataskyddslagen GDPR i kraft. Lagen berör alla företag som behandlar personuppgifter. Är du redo?
Läs mer
Arbeta som utvecklare hos oss!
Vill du ha en bred utvecklarroll i ett mindre bolag? Vi söker en nytänkande och driven systemutvecklare till MA-system. Framförallt så kommer du att arbeta med nyutveckling och kundanpassningar av systemet ePort, som är ett verktyg för kursadministration.
Läs mer
AI-stöd för att förutse leveranser
Alla som haft med leverantörer att göra känner igen problematiken, kommer ordern levereras i tid? Ofta vet man inte förrän det är för sent. I samarbete med LTH och systerbolaget PipeChain drog vi igång ett examensarbete som tittar närmare på hur artificiell intelligens kan användas för att förutse sannolikheten att ordern kommer i tid.
Läs mer
Page 6 of 11 [6]